Info

Hola! Sóc un fotògraf de professió i per passió, sempre m’han atret les arts creatives, disseny gràfic, música, dibuix i sobretot la fotografia, m’encanta tant la imatge de paissatges, arquitectura, retrats, etc.

M’encanta la forma en una trobada de la visió i de la tècnica , res d’energia en brut i eufòria per completar la pau i la tranquil · litat pot ser capturat per sempre en un clic de l’obturador .

Els casaments proporcionen instants increïbles , moments decisius en la vida de les persones pel que és realment un gran privilegi ser l’escolit, deixar l’emprenta del gran dia durant anys i de les generacions futures . El meu objectiu és capturar aquests moments d’una manera creativa i orgànica. D’una banda , els casaments es regeixen per la tradició. Tendeix a haver un marc per al dia en què és més o menys respectat i encara em proposo entrar en cada casament amb una ment clara. Això és perquè cada casament és diferent , cada parella posa el seu propi segell en les coses i els personatges, els detalls i els moments que tiren de les cordes del teu cor són diferents cada vegada. És per això que m’encanta fotografiar casaments i això és sens dubte el que dicta el meu acostament a disparar.